Hlavní navigace

Televize Stil začala vysílat v DVB-T na Liberecku a Jablonecku

20. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 2. 2012

Plzeňská lifestylová a teleshoppingová televize Stil začala šířit svůj signál pozemně také na Liberecku. Program je možné naladit v rámci regionálního multiplexu společnosti ReVi, ve kterém je možné najít také stanice RTM TV (právě tu ReVi provozuje, pozn. red.), Óčko a TV Noe. Televize Stil je tak už čtvrtou stanicí, kterou si mohou obyvatelé na omezeném území severních Čech naladit na 32. a 46. kanálu.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Česká Stil TV vstoupila na satelitní pozici služeb CS Link a Skylink

Na Liberecku je šířena TV Stil z Ještědu, ovšem nikoliv ze stejnojmenného vysílače, ale ze stanoviště situovaného do oblasti skokanských můstků, na Jablonecku pak z věže tamní radnice. Zařazení tohoto kanálu do regionálního multiplexu ReVi potvrdili serveru DigiZone.cz i jeho čtenáři v diskusním fóru. Poměrně nedávno se kanál objevil také v rámci satelitní pozice 23,5 stupně východně, kde je šířen jako nekódovaná stanice slovenským telekomunikačním operátorem Towercom. Nechybí například ani v nabídce kabelového operátora UPC Česká republika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).