Hlavní navigace

Televize Z1 zatím vysílání rozšiřovat nebude

16. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
16. 2. 2009

Zpravodajský kanál Z1 pro DigiZone.cz popřel zprávu serveru Parabola.cz, který informoval o tom, že by se program chystal rozšířit své vysílání. Ten dnes ve své aktualitě konstatoval, že od 23. února, tedy příštího týdne, bude rozšířeno programové schéma o novou relaci s názvem Noční informační proud. Nejedná se o novou relaci. V tomto čase běží reprízy a jde o rozšíření informačního servisu v nočních hodinách, sdělila tisková manažerka televize Z1 Ivana Dubášová.

K TÉMATU: Digitální televize Z1 rozšířila vysílací čas o dvě hodiny

Televize Z1 rozšířila své vysílání pouze od začátku února, a to o dvě hodiny. Dříve bylo v nočních hodinách vysíláno pouze promo, nyní jsou zde reprízy některých vybraných pořadů. Noční informační proud ale rozhodně není novým pořadem a nepřinese žádné premiérové formáty. V čase od 6 do 7 hodin a od 24 hodin do jedné ráno se vysílají reprízy pořadů jako např. Interview B.T., Z1 Auto nebo Z1 Business, Z titulní strany nebo To říkáte vy!.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).