Hlavní navigace

Televizní program do mobilu Tiviko si stáhlo už skoro půl milionu uživatelů

27. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
27. 3. 2012

Mobilní aplikace Tiviko, kterou provozuje společnost RM Progress, si doposud stáhlo už téměř půl milionu uživatelů. Informovala o tom sama firma prostřednictvím tiskové zprávy. RM Progress počítá, že magické hranice bude dosaženo hned na začátku příštího měsíce. Nejpopulárnější je přitom Tiviko na Google Play, tedy obchodu s aplikacemi sloužícímu mobilním telefonům a tabletům s OS Android.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Televizní program Tiviko pro 170 stanic už i na iPhonech a iPadech

Tiviko nyní připravuje vývoj aplikace pro Windows Mobile, kterou představí veřejnosti v průběhu měsíce dubna, upřesnila výkonná ředitelka společnosti Miroslava Přikrylová. Android aplikace Tiviko je podle Přikrylové nejúspěšnější aplikací v teritoriu České republiky a Slovenské republiky. Současně se spuštěním aplikace s operačním systémem iOS Tiviko zpřístupnilo své služby také pro webové zákazníky na www.tiviko.com. Jak aplikace, tak webová služba jsou lokalizované do 7 jazyků, přiblížila výkonná šéfka společnosti RM Progress.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).