Hlavní navigace

Televizní tipy DigiZone.cz: Expozitura, Vrať se do hrobu a záznam Carmen

12. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
12. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý všední den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:00 – Expozitura (6) – Šestým dílem pokračuje na televizi Nova její dosud nejvýpravnější původní seriál Expozitura na motivy případu takzvaného Berdychova gangu, v němž šlo o prorůstání organizovaného zločinu do nejvyšších pater politiky a samotné Policie. Dnešní díl s názvem Smrt policajta popisuje události po násilné smrti šéfa expozitury Skutka (hraje ho Jan Kanyza).
  • ČT 2, 20:00 – Carmen – Dvojka nabídne milovníkům opery záznam představení Carmen v podání známého pařížského divadla Ópera Comique. Právě na prknech tohoto divadla měla Carmen v roce 1875 svoji světovou premiéru.
  • Nova Cinema, 20:00 – Vrať se do hrobu – Známou českou komedii režiséra Milana Šteindlera z roku 1990, v níž si sám i zahrál, netřeba nijak dlouze připomínat. Příběh špatně placeného třicetiletého sociologa, který se v rámci výzkumu vydává za studenta a denně usedá do lavice s gymnazisty, nabídne například i Halinu Pawlowskou v legendární roli uklízečky.
  • HBO, 20:30 – Zvláštní vztahy – Pokud máte rádi filmy popisující skutečné události a zajímá vás pozadí rozhodování nejvyšších světových politiků, rozhodně si nenechte ujít britský film Zvláštní vztahy na prémiovém filmovém kanálu HBO. Popisuje politickou kariéru bývalého britského premiéra Tonyho Blaira a jeho vztah s americkými prezidenty Billem Clintonem a George W. Bushem.
  • Animal Planet, 22:50 – Kostarika a její krokodýlí zabijáci – Příznivci dokumentů o přírodě, který nechodí moc brzy spát, by si neměli nechat ujít tento snímek zachycující život samice krokodýla a jejího mláděte v kostarické džungli.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).