Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: fotbal Česko - Portugalsko a Východní přísliby

21. 6. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Film Europe Channel, 19:35 – film Smrt na Nilu - Jedna loď, několik vražd, mrtvola, několik podezřelých a jeden geniální detektiv. Hercule Poirot chce prožít příjemnou dovolenou na luxusní lodi Karnak, která se plaví po Nilu. Pokojný výlet se však změní v drama, když někdo zavraždí bohatou Linnet Ridgeway-Doylovou. Pachatelem může být jen některý z cestujících! Ale kdo? Mysteriózní krimi drama (Velká Británie, 1978)
  • ČT 4, 20:00 – Česko – Portugalsko - Přímý přenos prvního čtvrtfinálového utkání ME ve fotbalu 2012
  • MGM, 20:00 – film Pan Majestyk - Vince Majestyk není pro policii nepopsaným listem. Předtím, než přišel do Colorada, aby se pokusil pěstovat melouny, měl v Kalifornii střet se zákonem. Proto jsou kapitán McAllen a jeho úředníci ochotni Majestyka okamžitě zavřít, když na něho malý podvodník Bobby Kopas upozorní. Majestyk dal totiž tomuto ptáčkovi jasně najevo, že s ním nejsou žádné žerty. Ve vězení se Vince setkává s obávaným mafiánem Frankem Rendou. Když jsou oba muži převáženi do státního vězení, přepadnou Rendovi lidé autobus a pokusí se svého bosse osvobodit. Akční krimi drama (USA, 1974)
  • Filmbox, 22:20 – film Královna Margot - Historický snímek Královna Margot vznikl podle stejnojmenného románu Alexandra Dumase. Jeho obsahem je jedno z nejkrvavějších období francouzských dějin, totiž náboženské války mezi katolíky a hugenoty v XVI. století, jejich vrcholem byla Bartolomějská noc (23. – 24. 8. 1572). V této době se odehrává příběh sestry francouzského krále, Markéty z Valois, jež je z politických důvodů donucena ke sňatku s nenáviděným navarrským králem Jindřichem. Příslušnice rodiny, orientované na katolické náboženství, je šokována brutalitou svých souvěrců, a postupně začíná sympatizovat s protestantským manželem. Životopisné historické drama (Francie, Itálie, Německo; 1994)
  • TV Barranedov, 22:35 – film Východní přísliby - Snímek Davida Cronenberga nás přivádí do prostředí ruských zločineckých klanů v Londýně. Hlavním hrdinou je rus jménem Nikolaj Lužin, který pracuje pro jednu velmi „významnou“ mafiánskou rodinu. Jeho největší předností je rychlost a chladnokrevnost. Neváhá porušit zákon, použít násilí nebo dokonce zabít. Situace se změní ve chvíli, kdy porodní asistentka Anna (Naomi Watts) objeví deník ruské dívky, která zemřela při porodu a Anna se rozhodne pátrat v její minulosti. Krimi thriller (Velká Británie, Kanada, USA; 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).