Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Legenda o opilém mistrovi, Bullitův případ a Půltunový muž

1. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:55 – dokument Přežít!: Ztroskotání v Pacifiku - Britská série dokumentárních rekonstrukcí
  • Prima love, 20:15 – dokument Neuvěřitelné životy: Půltunový muž -  Patrick Deuel se pyšní nejvyšší možnou hmotností na světě. Nejtěžší muž žije v Nebrasce v USA, dům si musel upravit dle zvláštních parametrů. Jak dopadly jeho pokusy zhubnout? Americký dokument (2005)
  • Smíchov, 20:50 – akční komedie Legenda o opilém mistrovi - Bojovník kung fu Wong Fei-hung je v Číně pronásledován anglickým ambasadorem a jeho lidmi, protože jim překazil černý obchod s čínskými cennostmi. Čeká ho boj se zkorumpovanými úředníky a ten nebude snadný. Hongkongská akční komedie (1994)
  • Nova Cinema, 21:40 - akční krimi Bullitův případ – Na počátku všeho je mafián Johnny Ross, který zpronevěří mafiánské organizaci dva miliony dolarů a podaří se mu uprchnout do San Franciska, kde mu ctižádostivý politik Chalmers slíbil ochranu, pokud bude vypovídat proti organizaci. Jeho ochranou pověří kapitán Bennet poručíka Franka Bullita. Ten se po instruktáži u samotného Chalmerse odebere se svými muži Delgettim a Stantonem do hotelu v němž se Ross ukrývá. Zanedlouho však vniknou do pokoje dva muži a Stantona i Rosse postřelí. Ross na následky svých zranění zemře, Bullit, kterému je celý případ podezřelý, jeho smrt zatají a pustí se do pátrání. Americké akční krimi (1968)
  • Nova, 23:15 – akční drama Kráčející skála - Bývalý voják speciální armádní jednotky se vrací do rodného městečka, aby začal nový život. Jenže místo, kde vyrostl, teď přetéká zločinem, drogami a násilím a je nutné ho očistit od gangsterů, kteří ho začali postupně ovládat. Americké akční drama (2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).