Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: nová verze seriálu Dallas, Osm statečných a V neděli v deset

3. 1. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – drama Cena medu - Život pětiletého Péti, alergika, je vážně ohrožen po pobodání včelím rojem. Tým lékařů z malé nemocnice se pokouší o jeho záchranu výměnou krve. Je vyhlášeno pátrání po včelařích, jejichž krev by měla obsahovat potřebné protilátky. Podaří se malého chlapce zachránit? Československé drama (1986)
  • Prima family, 20:15 – dobrodružné drama Osm statečných - Prudká sněhová bouře a nouzový stav donutí členy vědecké expedice společně s osmi tažnými psy opustit Antarktidu. Aby přečkali nejkrutější zimu na zemi, musí profesionální průvodce Jerry (Paul Walker) nakonec zanechat své milované čtyřnohé přátele v ledové divočině s příslibem, že se pro ně co nejdříve vrátí. Akční dobrodružství o cestě psů a člověka vedoucí ke shledání vydělalo v amerických kinech 81 milionů dolarů. Americké dobrodružné drama (2006)
  • Doma, 20:15 – životopisné drama Edith Piaf - Narodila se na chodníku, vyrůstala v nevěstinci, vydělávala si pouličním zpěvem… Přesto se z ní stala světoznámá hvězda první velikosti. Život Edith Piaf (vlastním jménem Edith Giovanna Gassion) byl bojem o hudbu, přežití a lásku. Její magický hlas, vášeň a přátelství s hvězdami její doby (Marlene Dietrich, Jean Cocteau, Yves Montand aj.) jí od dětství v chudobě přivedlo k obdivu celého světa. Francouzsko-britské životopisné drama (2007)
  • Nova, Nova HD; 20:20 – seriál Dallas - Na české obrazovky se vrátí legendární seriál Dallas, který se natáčel od roku 1978 až do roku 1991. Diváci však neuvidí původních 14 sérií, ale naopak tu novou, jejíž první díl byl ve Spojených státech odvysílán na placeném kanálu TNT 11. června 2012. Diváci tu mimo jiné uvidí i Larryho Hagmana, alias nekompromisního ropného magnáta J.R., který zemřel na konci minulého roku, konkrétně 23. listopadu, ve věku 81 let. Americký dramatický seriál (2012)
  • TV Barrandov, 22:05 – drama V neděli v deset - Malý chlapec překročí mexicko-americké hranice, aby se opět setkal se svoji matkou, která žije v Los Angeles. Rosaria se rozhodla utéct z Mexika a začít nový život v Los Angeles, kde pracuje na černo. Výhledově si chce zajistit Zelenou kartu a dostat do USA i svého devítiletého syna Carlita, kterého již čtyři roky vychovává babička. Když babička zemře, Carlito se vydá do L.A. na vlastní pěst. Mexicko-americké drama (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).