Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Poupata, Četník v New Yorku nebo Vojna a mír

13. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – krimi Čas pracuje pro vraha – Na ulici najdou zavražděnou ženu. Brzy se ukáže, že vražda souvisí s činností velké agentury INDOC, která sídlí v bezprostřední blízkosti kina, kde ženu našli. Na první pohled obyčejný případ se v době vyšetřování změní na nevšední zločin. (Československo, 1979)

  • TV Barrandov, 20:15 – komedie Četník v New Yorku – Tentokrát je četnický oddíl vybrán, aby reprezentoval Francii na mezinárodním sjezdu četnictva v New Yorku. Cruchot, který je opět středem všeho dění má – opět – problémy s dcerou, která se rozhodne, že se přes jeho zákaz také podívá do Ameriky. Sotva četníci vyrazí, vyrazí Nicole za nimi a podaří se jí dostat na loď jako černý pasažér… (Le gendarme a New York, Francie, Itálie, 1965)

  • ČT art, 20:20 – drama Vojna a mír – Nataša Rostovová – Na svém prvním velkém plese se Nataša seznámila s knížetem Andrejem Bolkonským. Zamilovali se do sebe a kníže přijíždí do domu Rostovových žádat o ruku mladé hraběnky. Získal svolení, ale z celé řady důvodů byla svatba odložena o rok. Nedlouho před vypršením stanoveného termínu uzavření sňatku se přiznává Anatol Kuragin k zoufalé lásce k Nataše. Ta se s ním rozhodne uprchnout. (Vojna i mir II: Natasha Rostova, Sovětský svaz, 1966)

BRAND24

  • Nova, 21:25 – komedie Domácí mazlíček – Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář. (The House Bunny, USA, 2008)

  • ČT2, 21:50 – drama Poupata – Příběh vypráví o postupném rozkladu rodiny, žijící na malém městě. Každá z postav žije svým ideálem. Agáta touží po šťastném životě daleko od domova, s plným vědomím toho, že její jedinou naději je útěk, a tudíž zrada nejbližších. Honza věří v čistotu a sílu lásky bez ohledu na okolnosti, za jakých se zrodila. Kamila hledí s jistotou do budoucna a nehodlá si připustit bídu dnešního dne. Jediný Jarda ví, že svět ani sebe nezmění, a vědom si svého slabošství, nepokouší se o nic. (Česko, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).