Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Trestná lavice, Diagnóza smrti nebo Interview

29. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – krimi film Diagnóza smrti – Houbař najde těžce raněnou ženu a téměř současně dojde nedaleko ke střetu motocyklisty s nákladním autem. Řidič náklaďáku je těžce raněn a zachránit ho může pouze transplantace ledviny. Vhodným dárcem by mohla být právě ona zraněná žena, pokud by ale zemřela. (Československo, 1979)

  • Nova, 21:25 – sportovní drama Trestná lavice – Poté co prodal zápas svého týmu a byl vyloučen z fotbalové ligy, v opilosti ukradne auto své přítelkyně a po honičce s policií je zavřen na tři roky. Paul Crew (A. Sandler), hráč amerického fotbalu, se snaží sestavit tým z vězňů, kteří svedou boj s dozorci. Jenže dozorci mají vždy navrch a nikdo z vězňů se nechce dostat do problémů. (The Longest Yard, USA, 2005)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:45 – akční krimi Vykonavatel (Násilník) – Bobbyho Maxwella propustili pro přílišnou brutalitu z armády. Založí teroristickou skupinu a vnikne do skladu munice, kde ukradne spoustu zbraní. Při tom těžce zraní policistu, který chtěl krádeži zabránit. Do nemocnice za zraněným policistou přijde i Harry Callahan. Právě byl přeložen z oddělení vražd na osobní oddělení. Umírající je jeho přítel, takže případ bere Harry osobně. (The Enforcer, USA, 1976)

  • Prima Max, 22:10 – akční komedie Interview – Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách Skylark Tonight. Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu, plány jim naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: musí diktátora oddělat… (The Interview, USA, 2014)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).