Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Bella, Svědek a Partie krásného dragouna

26. 7. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Noe, 20:00 – romantické drama Bella – Nina přichází pozdě do práce. Nestalo se to poprvé – šéf restaurace, v níž pracuje, ji vyhodí před všemi kolegy. Jeho bratr, bývalý fotbalista a nynější šéfkuchař v bratrově restauraci José, odchází za ní, i přes výhrůžky svého bratra. Stráví spolu nádherný den, během kterého se dozvídají o osudech toho druhého. José se dozvídá, že Nina je těhotná a chce jít na potrat, protože nechce přivést dítě na svět do takové bezútěšné situace. José zase velmi touží po dítěti kvůli staré ráně. Nechá se Nina odradit od potratu? Mexický film (2006)
  • ČT 2, 20:00 – krimi thriller Svědek – Silvestrovský večer na policejní stanici. Dva muži. Životem unavený policista a sebevědomý podezřelý. Komorní drama, ve kterém se Lino Ventura ani Michael Serrault nesnaží o hereckou exhibici, ale prostě jenom hrají… Režisér Claude Miller vytvořil s minimálními prostředky film, který si budete pamatovat celý život. Francouzský film (1981)
  • ČT Sport, 20:05 – fotbalový zápas FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav – Přímý přenos utkání Synot ligy, nejvyšší domácí fotbalové soutěže.
  • Prima, 20:15 – komedie Báječný hotel Marigold – Skupina noblesních britských důchodců cestuje do Indie, kde hodlá strávit své stáří. Vybrané letovisko – hotel Marigold – však nesplňuje nic z toho, co bylo inzerováno. Postupně je ale hotel i země okouzlí. I když jiným způsobem, než očekávali. Britsko-americký film (2011)
  • ČT 1, 21:20 – krimi komedie Partie krásného dragouna – Jednoho večera je ve své vile na předměstí zavražděna bohatá soukromnice Františka Zuzánková. Už po krátkém čase začne komisař Zdychynec, který spolupracuje na vyšetřování s policejním radou Vacátkem, ze zločinu podezřívat snoubence své dcery Kamilky, mladého poručíka od dragounů – Rudiho Macháčka. To, že v den vraždy přišel pozdě na taneční zábavu a choval se značně podezřele, není jedinou stopou, která ukazuje přímo na něj. Výslech mezi čtyřma očima však skončí hádkou a fackami. Zdychynec se svěří Vacátkovi a ten pošle za Rudim detektiva Brůžka. Ten vypátrá, že pohledný dragoun má pletky i s dalšími dívkami. Český film (1970)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).