Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Mariah Carey, Rocky Balboa nebo Samuraj

11. 12. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: E!
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 17:25 – komedie Rodinka – ztřeštěná puberťačka, pěstitel orchidejí na penzi, vášnivý kutil s katastrofálními následky, studentka univerzity třetího věku, které se stále zapalují lýtka, archeolog bez práce a další členové docela normální, a přesto krásně bláznivé rodinky, se rádi sejdou za každých okolností u společného stolu, ke kterému se vždy dají přidat další židle…

  • E! Entertainment, 20:00 – dokument Život zn. Mariah I (1) - nahlédněte za světla ramp a slávy do soukromého života jedné z nejslavnějších popových zpěvaček všech dob, zpěvačky, skladatelky a megaproducentky Mariah Carey.

  • ČT2, 20:00 – krimi Samuraj – Jef Costello je osamělý nájemný vrah, pracující s chirurgickou přesností. Jeho životní postoj se podobá samurajské filozofii. Ačkoliv sledujeme především podrobný záznam ze života hlavního hrdiny, přece jen se postupně vynoří dramatická zápletka. Jeden z jeho zločinů má totiž svědka, ale hlavní hrdina se přesto nebojí prozrazení. Dle režiséra bylo totiž záměrem vylíčit schizofrenní stav. Autobiografickým bodem Samuraje je vykreslení samoty jako stavu existence: Jean-Pierre Melville toužil po samotě, jeho hrdinové po ní touží také, a Alain Delon v hlavní roli ji dovádí téměř k dokonalosti. 

BRAND24

  • Prima Cool, 20:00 – akční Rocky Balboa – Rocky Balboa zestárnul a osaměl. Milovaná žena mu zemřela a syn na něj nemá čas. Když se však objeví nečekaná šance znovu boxovat, není proč váhat. A na poslední zápas v životě je potřeba se důkladně připravit.

  • ČT1, 20:00 – komedie Správnej dres – předurčenost je klec. Když jste bývalá miss Severní Čechy bez dokončeného gymnázia a navíc manželka hokejové hvězdy NHL, vaše postavení ve společnosti je dané. Nikdo od vás neočekává něco jako duchaplnost… a už vůbec ne inteligenci. Nepatříte už jinam než do sektoru manželek hokejistů. Je vůbec možné překročit svůj stín? Simona dostane šanci, když jí jednoho dne zkříží cestu vysokoškolský profesor se zaměřením na vzdělávání dospělých…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).