Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Moneyball, Hvězdný prach a Mackennovo zlato

3. 4. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Paramount Pictures
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Fanda, 12:55 – životopisné drama – Moneyball – Snímek natočený podle skutečného příběhu Billyho Beaneho, bývalého nadějného hráče baseballu s vyhlídkami na oslnivou kariéru, který se poté, co nedokázal splnit nadějná očekávání, raději zaměřil na administrativní stránku tohoto sportu. Na počátku sezóny v roce 2002 se Billy ocitá v zapeklité situaci: jeho špatně financovaný tým Oakland Athletics, zvaný též lidově A's, znovu přišel o své nejlepší hráče a on je nucen dát ho znovu do pořádku a zahájit sezónu s třetinou původního rozpočtu. (Moneyball, USA, 2011)

Nova Cinema, 13:55 – romantická fantasy Hvězdný prach – Říká se, že když padá hvězda, měl by si člověk něco přát a ono se mu to splní. Prosťáček z anglické vísky Zeď, pojmenované podle kamenného valu, miluje místní krasavici Victorii tak, že je pro ni schopen čehokoliv. Třeba výpravy do zapovězeného světa za zdí, odkud jí hodlá přinést spadlou hvězdu. Netuší ovšem, že ta po svém dopadu získala podobu krásné dívky… (Stardust, Velká Británie, USA, Island, 2007)

ČT sport, 19:55 – krasobruslení: MS 2016, USA – Přímý přenos závěrečné exhibice ze světového šampionátu v americkém Bostonu.


Autor: ČT

ČT 2, 20:00 – western Mackennovo zlato – Šerif MacKenna vlastní mapu legendárního Zlatého údolí. Mapa se stává středem pozornosti nejen banditů, ale i lidí z města. Spojeni chamtivostí a strachem z Apačů se vydávají hledat poklad… (Mackenna’s Gold, USA, 1969)

KL24

Nova Cinema, 20:00 – thriller Cellular – Jessica Martinová je ničím z průměru nevyčnívající milující manželka a matka, která učí na střední škole. Zcela nenadále je však unesena na neznámé místo, přičemž vůbec netuší, co bylo příčinou únosu, ani kdo jsou její věznitelé. Náhodně se jí podaří prostřednictvím mobilního telefonu kontaktovat mladého muže… (Cellular, USA, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).