Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Holka Ferrari Dino, Mumie nebo Sedm statečných

19. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jan Němec v roce 1967 na studentském filmovém festivalu v Amsterodamu (zdroj: Wikipedia). Autor: Eric Koch/Anefo – Nationaal Archief
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 20:00 – pohádka Sněžný drak - velká filmová pohádka o lásce, ve které princezna se svým vyvoleným musí překonat nejednu překážku.

  • Prima Max, 20:15 – western Jízda sedmi statečných – statečného šerifa čeká nesplnitelný úkol – ubránit městečko plné vdov proti skupině všehoschopných banditů. A tak si na pomoc přivede jiné bandity.

  • Prima, 20:15 – dobrodružná Mumie: Hrob dračího císaře – ve starověké Číně vládne mocný císař toužící po nesmrtelnosti. On i jeho armáda jsou však po nesplnění slibu prokleti podvedenou čarodějkou a změní se v kámen. Je jen otázkou času, kdy jeho hrobku někdo najde a armádu oživí. A proč by jím neměl být zrovna potomek Ricka a Evelyn?

cif 24 - early cena - média

  • ČT Art, 21:20 – drama Holka Ferrari Dino - dívka stejně nedosažitelná, jako svoboda v srpnu 1968 ve filmu režiséra Jana Němce.

  • Nova Cinema, 22:10 – akční Tenkrát v Mexiku – potulný muzikant a pistolník s proslulou střílející kytarou se vrací, aby zachránil mexického prezidenta a pomstil smrt krásné Caroliny!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).