Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Muž a jeho pes, Agora a Zpátky do ringu

15. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – romantický Takoví jsme byli – ona je zapálená politická aktivistka, on trochu floutek se spisovatelským talentem. Jejich rozdílné povahy je spojují i rozdělují, milují se i rozcházejí, nemohou žít spolu ani bez sebe.

  • Nova, 20:20 – komedie Zpátky do ringu – boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v posledním, rozhodujícím zápase. Pořadatel boxerských klání totiž přijde s nabídkou, kterou nedokážou odmítnout – mají se ještě jednou postavit mezi provazy a vyřídit si to spolu jednou provždy…

  • Dvojka, 21:25 – festivalový Mazel – téměř čtyřicetiletý Denis se živí jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“.

MMF24

  • ČT 2, 21:30 -  historické drama Agora – vědu kladla nad víru, náboženským fanatikům navzdory. Filozofka Hypatia v dobrodružném a romantickém příběhu z období úpadku římského impéria.

  • Relax, 22:00 – drama Muž a jeho pes – francouzské filmové drama z roku 2008, v hlavní roli s Jean-Paul Belmondem v roli starce Charlese.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).