Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Rocky Balboa, Madagaskar 2 nebo Bezva ženská na krku

13. 10. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – animák Madagaskar 2: Útěk do Afriky – Vzpomínáte si na trosky letadla zaklíněné v koruně obřího baobabu, které lemuří král Julián používal coby trůní sál? Tak přesně to se stane klíčovou součástí geniálního únikového plánu, který vymysleli vynalézaví tučňáci. Na cestu domů se kromě nich vydávají i další zvířata a některá jen proto, že chtějí poznat, jak to v tom civilizovaném světě chodí. (Madagascar: Escape 2 Africa, USA, 2008)

  • ČT sport, 20:05 – fotbal: Bohemians Praha 1905 – FC Baník Ostrava – Přímý přenos utkání fotbalové HET ligy.

  • Prima, 20:15 – komedie Bezva ženská na krku – Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce… (Česko, 2016)

MMF24

  • Nova, 20:20 – komedie Život je život – Hlava rodiny, morousovitý a přísný František (Ondřej Vetchý) by po boku svých tří dcer rád viděl schopné a úspěšné muže. Jenže všechny mají vynikající talent nacházet si pravý opak. A nejmladší dcera? Ta je zase milostně úspěšná až moc – je jí šestnáct, je těhotná a neví s kým… (Česko, 2015)

  • Prima Max, 22:00 – drama Rocky Balboa – Před třiceti lety byl mužem bez budoucnosti, který se živil prací pro druhořadého lichváře. Když mu štěstí přihrálo možnost postavit se do boxerského ringu s úřadujícím šampiónem těžké váhy Apollem Creedem, jeho šance na vítězství byla jedna ku milionu. Každá sláva však jednou pomine a nyní Rocky tráví večery vyprávěním starých historek stálým návštěvníkům své restaurace Adrians, pojmenované po jeho ženě. Čas a rány osudu Rockyho pokořily, otupily jeho pěsti a vzaly mu všechno kromě jeho starých historek. Uvnitř je ale pořád stejný. Nakonec, když do restaurace dorazí agenti současného mistra, bere to jakou druhou šanci. (USA, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).