Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Bokovka, Pianista a Čokoláda

26. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – mysteriózní drama Čokoláda – Příběh o tom, jak jediné sladké sousto dokáže změnit člověka, lidské vztahy i celé město. Americko-britské mysteriózní drama (2001)

  • STV 1, 20:20 – drama Převrat – Po Pinochetově vojenském převratu 11.9.1973 nastala v Chile vláda teroru.Tam kde představitelé jiných zemí zavíraly oči, švédský velvyslanec Harald Edelstal riskoval mnohé, aby zachránil stovky lidí před mučením a popravami.Mezi lidmi, na kterých v pravicové diktatuře čeká jistá smrt, je i žena, kterou miluje.Podaří se mu vyhrát zoufalý boj s časem? Švédsko-dánské drama (2007)

  • TV Barrandov, 21:50 – thriller Kdo chce zabít Nancy – Pro některé lidi kolem nás je bolesti příliš málo… Maria Bello chce ukončit své trápení a neustálé sebepoškozování. Přes internet si najme vraha, který ji má zabít. Ale ten se do ní zamiloval. Americký thriller (2008)

BRAND24

  • ČT 2, 21:55 – drama Pianista – Třemi Oscary oceněné drama o muži, který ani v hrůzách války neztrácí naději na budoucnost. Polsko-německé drama (2002)

  • Prima, 22:40 – komedie Bokovka – Flegmatický neúspěšný spisovatel pozve přítele, béčkového herce, který má před svatbou, na exkurzi do vinic. Ve společnosti krásných žen jim víno chutná ještě více než obvykle. Svatba se blíží a s ní i jistota, že se přátelé nevrátí do Los Angeles takoví, jací byli. Pokud se vůbec vrátí. Americká komedie (2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).