Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Piráti na vlnách, Umírá se jen dvakrát a Devět paruk

26. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Jednotka (RTVS), 20:20 – komediální drama Devět paruk – Snímek natočený na motivy skutečné události. Jednadvacetiletá Sophie právě nastoupila na vysokou, když u ní lékaři diagnostikovali rakovinu. Svět se jí obrátil vzhůru nohama, ale Sophie je bojovnice. Chce si užívat života se vším, co jí nabízí – sny, večírky, smíchem, flirtováním a sexem. Devět různých paruk se proto stane Sophiiným novým elixírem života. Německé komediální drama (2013)

  • ČT art, 21:05 – komedie Srpnová neděle – O opojení létem a mládím. Lyrická komedie podle hry Františka Hrubína. Československá komedie (1960)

  • ČT 2, 22:00 – thriller Umírá se jen dvakrát – Příliš krásná na to, aby byla tak nevinná. Francouzský thriller (1985)

cif 24 - early cena - média

  • Nova Cinema, 22:00 – drama Případ Stone – Jack Mabry je vězeňský kurátor, který počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda Creesona zvaného Stone, který je ve vězení za žhářství. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn. Jack se však nezdá být přesvědčen, a tak se do případu vkládá krásná Stoneova manželka Lucetta Creesonová. Americké drama (2010)

  • Prima Cool, 23:10 – hudební romantické komedie a drama Piráti na vlnách - Po Lásce nebeské přichází „Plavba nebeská“. Jeden z nejúspěšnějších a nejzábavnějších scenáristů současnosti Richard Curtis umístil svou režijní druhotinu na moře a obsadil do ní ty nejlepší britské komiky současnosti a ty nejlepší hudební kousky z šedesátých let minulého století. Vznikla rebelantsky drzá komedie o skupince excentrických dýdžejů, s nimiž by každý rád prožil aspoň kousek života. Britsko-německá a francouzská hudební romantická komedie a drama (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).