Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Deník princezny 2, Postřižiny nebo E.T. – Mimozemšťan

17. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT :D, 13:05 – animák Dvanáct úkolů pro Asterixe – Další kreslený příběh oblíbených galských hrdinů. Autoři Goscinny–Uderzo pokračují v líčení dobrodružství Asterixe, Obelixe a pejska Idefixe. Tentokrát, aby naši kamarádi dokázali, že jsou bohové, musí splnit dvanáct nelehkých úkolů. (Les douze travaux d'Astérix, Francie, 1975)

Nova, 17:10 – romantický Deník princezny 2: Královské povinnosti – Od chvíle, kdy jsme se rozloučili s princeznou Miou, uplynulo pět let. Mezitím se stala okouzlující mladou ženou a je připravena vyrazit do Genovie, aby přijala svou roli ve zdejší královské rodině. Po příjezdu do paláce však zjistí, že její dny v roli princezny jsou sečteny, brzy přijde o svůj diadém a bude si muset nasadit královskou korunu. A jako by nestačilo, starý genovijský zákon vyžaduje, aby se budoucí královna ještě před svou korunovací vdala… (The Princess Diaries 2: Royal Engagement, USA, 2004)

  • ČT 2, 20:00 – bondovka Zlaté oko – Když James před několika lety likvidoval s agentem 006 sovětskou továrnu na biochemické zbraně, netušil, že se s účastníky téhle destruktivní mise opět po létech setká. Bývalý velitel vojenské ochranky generál Urumov teď tvoří výkonný tandem se smrtelně nebezpečnou nymfomankou Xenií a oba jsou na výplatní listině ruské mafie. A tahle organizace se právě zmocnila vojenského útočného satelitu Zlaté oko… (Golden Eye, Velká Británie, USA, 1995)

MMF24

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi pro celou rodinu E.T. – Mimozemšťan – Nedaleko předměstí L. A. přistála kosmická loď. Podivné postavičky se rozešly sbírat vzorky do okolí a jen jedna z nich se dostala až na kraj lesa. Okouzlena světly velkoměsta zapomněla na své poslání, nedostala se včas na palubu a uvízla na naší planetě. Úkryt nalezl mimozemšťan v kůlně domu a tady ho objevil desetiletý Elliot, který ho také představil svým sourozencům. (E.T. the Extra-Terrestrial, USA, 1982)

  • ČT1, 21:20 – komedie Postřižiny – Mozaika humorně laděných událostí začíná jedním z malých rituálů, kterými si koření spokojené manželství. Francin je správcem pivovaru v jednom malém českém městečku a druhého dne provází po pivovaru správní radu, kterou seznamuje se situací a také s plány do budoucna. Rada však věnuje pozornost spíše dění na zahradě, kde jeho krásná dlouhovlasá žena pomáhá řezníkům se zabíjačkou. (Československo, 1980)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).