Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: extrémní sport, Dech života a Zkažená úča

23. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Amazon
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Nova Cinema, 08:15 – western Ulzana – Apači mají slavnost, při které hrdě předvádějí spřátelenému generálovi Crookovi své zavlažovací systémy. Ty jsou ovšem trnem v oku místním farmářům, protože tak přicházejí o své zisky z obchodu. Tajně vyšlou skupinu mužů, kteří mají za úkol vyhodit do vzduchu přehradu. (Ulzana, Východní Německo, Sovětský svaz, Rumunsko, 1974; Gojko Mitić)

ČT sport, 13:00 – extrémní sport – Reebok Spartan Race 2016 – Přímý přenos z dění okolo překážkového závodu v Praze Holešovicích.


Autor: Spartan Race

ČT 2, 20:00 – bondovka Dech života – KGB má ďábelský plán: sérii atentátů na agenty nepřátelských tajných služeb. A jméno James Bond v tomto seznamu smrti nechybí. Agent 007 však v Bratislavě zařídí útěk generála KGB Koskova, který ve skutečnosti pracuje pro britskou tajnou službu. Bratislavu ovšem musel za totality natočit John Glen především ve Vídni… (The Living Daylights, Velká Británie, USA, 1987; Timothy Dalton)

Prima, 20:15 – komedie Zkažená úča – Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka. (Bad Teacher, USA, 2011)

cif 24 - early cena - média

ČT art, 20:20 – Hamlet – František Němec v titulní roli Shakespearovy tragédie v nastudování činohry Národního divadla v Praze (1986).


Autor: ČT

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).