Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: finále Fed Cupu, Avatar, StarDance, Indiana Jones a Batman

3. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 13:00 – přímý přenos finále Fed Cupu 2012: Česko – Srbsko – První den finále tenisového Fed Cupu zahájí dvouhra Lucie Šafářové s Aňou Ivanovičovou.
  • Prima family, 20:00 – fantasy film Avatar – Na nově nalezené planetě jménem Pandora objeví posádka na průzkumné misi velmi cenný minerál, který by měl na Zemi nevyčíslitelnou hodnotu. Lidé zde však mohou pobývat pouze v podobě avatarů – genetických dvojníků, jejichž fyzická schránka je stejná jako obyvatel Pandory. Původně vědecký výzkum se ale zvrhne v honbu za vzácným nerostem a idylický svět se ocitá v ohrožení. Americko-britský velkofilm (2009).
  • ČT 1, 20:00 – taneční show StarDance V… Když hvězdy tančí – Návrat velkolepé taneční show. Přímým přenosem provázejí Tereza Kostková a Marek Eben. O přízeň poroty a diváků se budou ucházet D. Morávková, P. Němcová, B. Poláková, K. Baďurová, O. Navrátil, M. Procházka, D. Švehlík a P. Bende s osmi profesionálními tanečnicemi a tanečníky.
  • Nova, 20:20 – dobrodružný film Indiana Jones a Chrám zkázy – V roce 1935 se Indiana chystá v Šanghaji vyměnit vzácnou sošku s ostatky prvního panovníka mandžuské dynastie za velký diamant. Gangsterský boss Lao Če ho však podrazí, když ho otráví a nabídne mu protijed výměnou za sošku. Jones se odmítá vzdát, a tak rozpoutá přestřelku, během níž se mu podaří se značnými obtížemi získat protijed. Americký dobrodružný film (1984).
  • Markíza, 22:15 – dobrodružný film Batman začíná – Film popisuje počátky legendy o tajemném Batmanovi a zjevení Temného rytíře coby síly dobra v Gotham City. Zklamaný dědic továren Bruce Wayne cestuje těsně po úmrtí svých rodičů po světě a hledá způsob, jakým by bojoval s nespravedlností a jak by obrátil strach proti těm, kteří okrádají bázlivé. Americko-britský dobrodružný film (2005).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).