Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Harry Potter a Fénixův řád, Akta X a Trainspotting

1. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:20 – dobrodružné fantasy Harry Potter a Fénixův řád – Pán Zla nemíní tentokrát nic ponechat náhodě a před přípravou spletitého plánu na ovládnutí světa musí získat jeden artefakt, který mu mnohé osvětlí. Jenže v jeho cestě k definitivní moci stojí mnoho překážek. Jednou z nich je právě Harry – chlapec, který ho již jednou porazil a ze souboje si odnesl jen jizvu ve tvaru blesku. Americko-britské dobrodružné fantasy (2007).

  • ČT 2, 21:35 – komedie Trainspotting – Závislost na heroinu není žádná dovolená, ale práce na plný úvazek. Černočerná feťácká komedie jako generační výpověď a zásadní kultovní dílo. Britská komedie (1995).

  • Nova Cinema, 21:50 – válečný film Oběti války – Vojín Eriksson je šokován otřesným chováním svých čtyř kamarádů, kteří během bojové akce ve vietnamské buši unesli, znásilnili a poté zavraždili mladou dívku. Americký válečný film (1989).

ebf - partner 1

  • Prima, 22:45 – sci-fi thriller Akta X – Agenti FBI Scullyová a Mulder mají po pěti letech uzavřít pátrání po paranormálních jevech. Mulder ale dostává nové informace, které potvrzují výskyt mimozemšťanů v Texasu, a nechce se tak snadno vzdát. Americký sci-fi thriller (1998)

  • ČT Sport, 23:00 – Voleyball: ME 2015 Rakousko – Přímý přenos finálového utkání žen z rakouského Klagenfurtu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).