Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: finále Evropské ligy UEFA, Hon na Šakala a Gejša

27. 5. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Gejša – Jako malou ji prodali do domu gejš a měla se stát umělkyní vysněného světa. Časem vyroste z dívky krásná a legendární gejša, které se daří okouzlit nejmocnější muže své doby. Ona se ale tajně trápí láskou k muži, kterého mít nemůže… Americký film (2005)
  • ČT Sport, 20:10 – fotbalový zápas Dněpr Dněpropetrovsk – FC Sevilla – Přímý přenos finálového utkání Evropské ligy UEFA
  • Kino Barrandov, 20:15 – akční thriller Strach nad Hongkongem – Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. Čínský film (2004)
  • ČT 2, 22:25 – akční drama Vrána – Lidé kdysi věřili, že když někdo zemře, přenese vrána jeho duši do říše mrtvých. Ale někdy se stane něco tak hrozného, že duše si s sebou nese strašlivý zármutek a nedostává se jí klidu. V takovém případě někdy, ale opravdu jen někdy, může vrána duši přinést zpátky, aby vše špatné napravila. Tak se i rockový muzikant Eric Draven vrací mezi živé, aby ve zločinem rozloženém Detroitu vykonal pomstu na gangu násilníků za vraždu sebe i své snoubenky. Americký film (1994)
  • Nova, 22:40 – thriller Hon na Šakala – V září 1974 hodil v Paříži známý terorista Carlos granát do kavárny plné lidí. O rok později vtrhl ve Vídni se svou skupinou na konferenci zemí vyvážejících ropu a požadoval dvacet milionů dolarů. Postarší agent CIA Henry Fields, který je posedlý jeho dopadením, je odhodlán zastřelit ho na letišti, ale nadřízený mu v tom zabrání. O deset let později je v Jeruzalémě po delší honičce zatčen fotografující turista. Při výslechu, který vede zkušený agent Amos, vyjde najevo, že muž není Carlos, ale americký námořní kapitán Annibal Ramirez. Amos s americkým kolegou Fieldsem se ho snaží přemluvit ke spolupráci. Kanadský film (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).