Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Láska nebeská, Anděl Páně a Bezva finta

23. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, 20:00 – pohádka Anděl Páně - O cestě za napravením alespoň jednoho hříšníka. Česká pohádka (2005)

  • Prima, 20:15 – romantická komedie Láska nebeská - Láska je všude kolem nás. V předvánočním Londýně se nový premiér zamiluje, jen co vstoupí do úřadu, spisovatel Jamie se kvůli ní učí portugalsky, stárnoucí rocker se pokouší o comeback a jiný zas třeba sní o Claudii Schifferové. Britsko-americká romantická komedie (2003)

  • Nova, 20:20 – pohádka O statečném kováři – Silný a odvážný kovářský učeň Mikeš společně s mlynářským pomocníkem Matějem a pacholkem Ondrou se vydali hledat ztracené královské dcery. Čeká je cesta plná překážek a nástrah. Československá pohádka (1983)

Tipy C

  • Nova Cinema, 20:20 – historické drama Vévodkyně - Když se vzdělaná a půvabná Georgiana provdá za bohatého a mocného vévodu, její život se radikálně změní. Mladá vévodkyně brzy zjišťuje, že svého chladného manžela příliš nezajímá a jejím jediným úkolem je dát mu dědice. S tím se však odmítá smířit. Britsko-italské historické drama (2008)

  • ČT 2, 21:40 – komedie Bezva finta - Červený nos, kostým klauna a hlava plná překvapivých nápadů a gagů. Jediný, kdo se nesměje, jsou policisté. Jean-Paul Belmondo totiž geniálním způsobem vykrádá jednu z největších montrealských bank. Francouzsko-kanadská komedie (1985)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).