Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA, Dřív než půjdu spát a Výměna

9. 12. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný film Se slovníkem v posteli - Krásná domorodkyně Selima se stává učitelkou jazyka a zároveň konkubínou mladého britského úředníka, který přijel pomáhat s kolonizací Bornea. V žáru džungle přerůstá jejich vztah ve vášeň a zakázanou lásku. Porušení místních tradic se ale neodpouští a milenci se musí rozejít. Když se ale o rok později mladík do kolonie vrací, žár vášně opět vzplane. Americký dobrodružný film (2003)

  • Prima Max, 20:15 – thriller Výměna - Christine Collinsová přišla o syna, když jednoho dne beze stopy zmizel. Nejenže musí bojovat s laxním přístupem zkorumpovaného policejního oddělení, musí také všechny přesvědčit o tom, že chlapec, kterého se jim po čtyřech měsících podařilo vypátrat, není její Walter. Americký thriller (2008)

  • Jednotka, 20:25 – Chelsea Londýn – FC Porto – Přímý přenos utkání fotbalové Ligy mistrů UEFA.

BRAND24

  • Dajto, 22:45 – akční thriller Únos – Manželé Jeff a Amy Talorovi jedou přes nevadskou poušť do San Diega. U odlehlé benzínové pumpy si jejich luxusního džípu všimne řidič Earl, se kterým má Jeff drobný konflikt. Když mají o něco později poruchu na voze, nabídne jim pomoc řidič kamionu Red Barr, který slíbí, že Amy odveze k telefonu v blízkém motelu. Když pak zjistí, že závadu někdo způsobil úmyslně, spěchá za manželkou. Ta však zmizela. V motelu, odkud měla volat pomoc, ji nikdo neviděl. Jeff dohoní kamion, Barr však Jeffovi i zastavené policejní hlídce tvrdí, že jeho ani jeho ženu nezná. Americký akční thriller (1997)

  • Nova, 23:00 – thriller Dřív než půjdu spát – Christine trpí amnézií způsobenou těžkým úrazem. V noci, během spánku, se jí všechny vzpomínky vymažou a každé další ráno se probouzí s prázdnou pamětí. Manžel Mike jí trpělivě každý den připomíná, kdo je, co se jí stalo a s kým žije. Zoufalá žena začne na vlastní pěst navštěvovat neuropsychologa a na jeho radu si založí videodeník. Ten spustí sérii událostí, které otevírají další a další otazníky a pátrání ve vlastní minulosti jí přinese šokující odpovědi. Britský thriller (2014)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).