Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Správnej dres, Krásná pokojská nebo Iluzionista

6. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Krásná pokojská – Marisa pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa… (Maid in Manhattan, USA, 2002)

  • Prima Max, 20:00 – drama Iluzionista – Nadaný iluzionista Eisenheim ohromuje vídeňské publikum a o jeho výjimečnosti se dozvídá také princ Leopold. Krutý následník trůnu se proto rozhodne navštívit vystoupení se svou krásnou snoubenkou Sofií. Ta si brzy uvědomuje, že zná mága z dětství. Téměř zapomenutý vztah znovu ožívá a tajní milenci se rozhodnou uprchnout. (The Illusionist, USA, 2006)

cif 24 - early cena - média

  • ČT1, 21:20 – komedie Správnej dres – Když jste bývalá miss Severní Čechy a manželka hvězdy NHL, patříte na stadion do sektoru manželek. Ale co když chcete víc? (Česko, 2015)

  • Nova Cinema, 22:00 – krimi komedie Lupiči paní domácí – Šarlatánský profesor Goldthwait Higginson Dorr dal dohromady skupinu expertů, se kterými se chystá provést loupež století. Velmi brzy se ale ukáže, že zlodějíčci jsou tak nějak pomalejší… (The Ladykillers, USA, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).