Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Zločinec, Muž z vlaku a Star Trek: První kontakt

12. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 20:20 – dobrodružné scifi Star Trek: První kontakt - Kyberneticky vylepšená rasa Borgů se vydá do minulosti do roku 2063, kde chce zabránit prvnímu kontaktu lidstva s mimozemskou civilizací. Naštěstí se s nimi na cestě časem sveze i hvězdná loď Enterprise – E a její posádka, která musí poměřit síly nejen s nebezpečným nepřítelem, ale i s poněkud excentrickým vynálezcem klíčově důležitého nesvětelného pohonu. Americké dobrodružné scifi (1996)
  • Nova Cinema, 21:40 – drama Nejsem blázen - Stárnoucí Sully příliš pozdě pochopil, že cena, kterou platí za svobodu je příliš vysoká. Rodina se mu rozpadla, vlastní syn mu zapřel vnuky a dokonce mu hrozí vystěhování z penzionu. Americké drama (1994)
  • STV 1, 22:05 – krimi drama a thriller Muž z vlaku - Na opuštěné železniční stanici se setkávají učitel a gangster. Vzniká mezi nimi zvláštní pouto a začínají si navzájem závidět své životy. Konec týdne přinese zásadní změny do životů obou mužů. Francouzsko-britské a německo-japonské krimi drama a thriller (2002)
  • Nova, 22:45 – krimi thriller a drama Zločinec - Když do domu Stephena Dorffa vtrhne zloděj, muž brání svou rodinu a útočníka zabije. Je odsouzen a ocitá se mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka. Aby přežil, musí se začít řídit zákony nelítostné vězeňské džungle. Americký krimi thriller a drama (2008)
  • Prima Cool, 23:05 – komedie a drama Krásná země - Mladý sebevědomý a ambiciózní mladý muž jménem Guido, se po dlouhé době vrací do své milované rodné Itálie. Deset let těžce pracoval na ropných vrtných plošinách v Perském zálivu. Vyplatilo se. Teď přijíždí domů s pěkným balíkem peněz, který mu umožní otevřít si hezký klenotnický krámeček, o jakém vždy snil. Hlavně už nebude muset nikomu posluhovat, protože se vrací do své krásné země a bude svým pánem. Itálie se ale za těch deset let poněkud změnila… Italská komedie a drama (1977)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).