Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Eichmann show, Knoflíkáři a Vraždy podle Agathy

1. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: BBC
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Zoom, 20:00 – dokudrama Eichmann show – celovečerní film z produkce BBC o soudním procesu s Adolfem Eichmannem, který byl, mimo jiné, zásadní událostí i pro dějiny televize. Přelíčení se totiž vysílalo živě do celého světa. 

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Proud času – Cesta do minulosti se profesoru Johnstonovi zdařila, dostat se zpátky bude složitější.

UX DAy - tip 2

  • Prima, 20:15 – detektivní Vraždy podle Agathy – první díl britského krimiseriálu o PR manažerce, která se po přestěhování z Londýna na anglický venkov stane amatérským detektivem.

  • ČT 2, 21:40 – černá komedie Knoflíkáři – povídkový film režiséra Petra Zelenky o malých lidech a víře v odpuštění získala čtyři České lvy a řadu mezinárodních ocenění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).