Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Velký draft, Benefica Lisabon – FC Basilej nebo Hercule Poirot

5. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – sportovní drama Velký draft – Sonny Weaver má před sebou nejdůležitější den nadcházející sezóny – Den draftu. Tým Cleveland Browns má právo první volby, to znamená, že si může z mladých hráčů, kteří jsou k dispozici, vybírat jako první. Nejžhavějším kandidátem je Bo Callahan, vítěz Heismanovy trofeje. (Draft Day, USA, 2014)

  • Prima Max, 20:00 – sci-fi Proud času – Skupinka studentů archeologie vedená profesorem Johnstonem pracuje na vykopávkách hradu ve francouzském údolí Dordogne Valley. Vědci nečekaně najdou převratný objev – stroj času, který omylem dopraví jejich profesora do 14. století, do období Stoleté války mezi Francií a Anglií. Jeho jedinou nadějí na záchranu je jeho syn, asistent a několik studentů, kteří se vydají za ním. (Timeline, USA, 2003)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal Benefica Lisabon – FC Basilej – Přímý přenos utkání základní skupiny Ligy mistrů UEFA.

BRAND24

  • ČT1, 20:55 – detektivka Hercule Poirot: Cornwallská záhada – Běda každému manželovi, který si na malém městě koupí plechovku s herbicidem. David Suchet v hlavní roli dnes už klasického britského seriálu, natočeného podle literární předlohy Agathy Christie. (The Cornish Mystery, Velká Británie, 1990)

  • Nova Cinema, 22:00 – thriller Podezření nula – Agent FBI Thomas Mackelway vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby je vyřešil. Stopy totiž začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy… (Suspect Zero, USA, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).