Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Vyšší zájem, In Nomine Patris a Den v Jurjevu

16. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Kinosvět, 21:00 – dokument Miami – Miami je největší město v jihovýchodní části Floridy a druhé největší v celém státě. Jeho metropolitní oblast se rozkládá mezi bažinami národního parku Everglades na západě a Atlantským oceánem na východě. V Miami se nachází významný přístav a letiště, díky kterým se mu také říká Brána do Ameriky. Americký dokument

  • Nova Cinema, 21:45 – thriller Vyšší zájem – Pravdivý příběh zástupce starosty města New York Kevina Calhouna, který věrně slouží svému šéfovi Johnovi Pappasovi, skvělému politikovi, jehož ambicí je dbát na osud města a svých voličů. Náhlá přestřelka, která zatáhne do hry policistu, dealera drog a nevinné dítě, způsobí v celém městě obrovský skandál a komplikovaná cesta k pravdě vede pouze přes politické minové pole. Americký thriller (1996)

  • Prima Zoom, 22:10 – dokumentární seriál Silniční jednotka – Auta, zločinci a kokain Sledujte práci zvláštní utajené jednotky manchesterské policie, jejímž úkolem je potírat zločiny spojené s automobily. Nejen krádeže, ale i používání aut při loupežích a přepadeních. Americký dokumentární seriál (1999)

MMF24

  • ČT 2, 22:35 – drama In Nomine Patris – Fiktivní rekonstrukce pozadí tzv. Čihošťského zázraku. České drama (2005)

  • ČT art, 23:30 – drama Den v Jurjevu – Jednodenní výlet do rodné vesnice se mění v osudovou cestu za odpuštěním. Ruské drama (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).