Hlavní navigace

Telewizja Polska rozšířila nabídku hybridního vysílání v rámci DVB-T

15. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novou aplikaci představuje polská veřejnoprávní televize v době, kdy od implementace hybridního širokopásmového vysílání HbbTV upustila komerční skupina TVN.

Polská veřejnoprávní televize připravila pro své diváky speciální aplikaci pro hybridní širokopásmové vysílání (HbbTV), která je spojena s ranním formátem Pytanie na śniadanie. Nabídka je konkrétně dostupná na kanálu TVP 2 a také na jeho HD verzi, stanici TVP 2 HD. První uvedenou stanici mohou naladit i čeští diváci žijící v příhraničí, kteří zachytí signál polského multiplexu 1. Síť 3 se svým programem TVP 2 HD na území České republiky téměř vůbec nezasahuje.

BRAND24

K TÉMATU: Čeští diváci se hybridního vysílání od polské TVN v příhraničí nedočkají. Vycouvala z něj

Aplikace Pytanie na śniadanie se indikuje neobvykle v levém dolním rohu, a přesto, že je jednoduchá, je poměrně zdařile graficky zpracovaná. Zájemci mohou v rámci ní najít například aktuální předpověď počasí, průvodce ranním vysíláním (přehled hostů + čas), tipy na vaření a celodenní program. Vzhledem k tomu, že ranní blok má i svého sponzora, nechybí tu pochopitelně i informace od něj. V minulých dnech od projektu HbbTV (alespoň prozatím) upustila komerční skupina TVN.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).