Hlavní navigace

Thunderbird 2.0.0.21 a SeaMonkey 1.1.15 opravují tři bezpečnostní chyby

19. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

E-mailový klient Mozilla Thunderbird se téměř po třech měsících dočkal nové ostré verze označené jako 2.0.0.21. Jedná se o klasickou opravnou aktualizaci, která řeší bezpečnostní chyby. Konkrétně tři, přičemž dvě jsou hodnoceny jako kritické a jedna nese statut moderate. Aktuální verze populárního open source klienta je k dispozici pro Windows 98 a vyšší, Mac OS X a také Linux. Samozřejmě nechybí česká lokalizace. Mozilla Thunderbird 2.0.0.21 si můžete stáhnout i ze Slunečnice.cz.

E-mailový klient Mozilla Thunderbird se téměř po třech měsících dočkal nové ostré verze označené jako 2.0.0.21. Jedná se o klasickou opravnou aktualizaci, která řeší bezpečnostní chyby. Konkrétně tři, přičemž dvě jsou hodnoceny jako kritické a jedna nese statut moderate.

Aktuální verze populárního open source klienta je k dispozici pro Windows 98 a vyšší, Mac OS X a také Linux. Samozřejmě nechybí česká lokalizace. Mozilla Thunderbird 2.0.0.21 si můžete stáhnout i ze Slunečnice.cz.

Zároveň vyšla také nová verze balíku SeaMonkey označená jako 1.1.15 opravující totožné bezpečnostní chyby. Ta, která má u Thunderbirdu statut moderate, je však v případě SeaMonkey hodnocena jako vysoce nebezpečná. SeaMonkey 1.1.15 přináší také opravy související se stabilitou. (CZilla)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).