Hlavní navigace

Tip na dárky: butik Root.cz rozšiřil sortiment

10. 12. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud stále hledáte nějaký tip na vánoční dárek pro své blízké, mohl by vás zajímat sortiment butiku našeho sesterského serveru Root.cz. Vedle oblečení, ručníků, osušek a hrnečků pro příznivce Linuxu a svobodného softwaru se v nabídce nově objevila i trička pro přeci jen širší okruh zájemců – například tričko s nápisem 640 kilo by mělo stačit každému. Bill Gates, 1981 narážející na legendární výrok zakladatele Microsoftu, o kterém Bill Gates už mnoho let tvrdí, že jej nikdy neřekl. Pokud chcete…

Pokud stále hledáte nějaký tip na vánoční dárek pro své blízké, mohl by vás zajímat sortiment butiku našeho sesterského serveru Root.cz. Vedle oblečení, ručníků, osušek a hrnečků pro příznivce Linuxu a svobodného softwaru se v nabídce nově objevila i trička pro přeci jen širší okruh zájemců – například tričko s nápisem 640 kilo by mělo stačit každému. Bill Gates, 1981 narážející na legendární výrok zakladatele Microsoftu, o kterém Bill Gates už mnoho let tvrdí, že jej nikdy neřekl. Pokud chcete zboží obdržet ještě před svátky, objednávejte nejpozději do 13. prosince 2009.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).