Hlavní navigace

Tiscali.cz pod Janem Václavem Čepem chce mj. spustit nový e-mail

25. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Generálním ředitelem akciové společnosti Tiscali Media, která je provozovatelem portálu Tiscali.cz, byl jmenován Jan Václav Čep. Jeho jméno bylo v minulých letech spojováno s „mediální skupinou“ Dignity a právě portál Tiscali.cz měl být jedním z jejích pilířů. Připomenout si dění kolem Dignity a Tiscali.cz můžete v našich dřívějších článcích Tiscali.cz prodáno, koupila ho nová mediální skupina Jana Václava Čepa (červenec 2008), Dignity je bez Peněz (prosinec 2008) a Tiscali Media chce zpět…

Generálním ředitelem akciové společnosti Tiscali Media, která je provozovatelem portálu Tiscali.cz, byl jmenován Jan Václav Čep. Jeho jméno bylo v minulých letech spojováno s „mediální skupinou“ Dignity a právě portál Tiscali.cz měl být jedním z jejích pilířů. Připomenout si dění kolem Dignity a Tiscali.cz můžete v našich dřívějších článcích Tiscali.cz prodáno, koupila ho nová mediální skupina Jana Václava Čepa (červenec 2008), Dignity je bez Peněz (prosinec 2008) a Tiscali Media chce zpět podíl na trhu (duben 2009). Ve výsledku si pak Dignity z ankety Křišťálová Lupa 2009 odnesla od odborné poroty anticenu.

KL24

Nyní má Jan Václav Čep pokračovat v procesu konsolidace společnosti a zvyšovat průměrný počet unikátních návštěvníků Tiscali.cz. Situaci společnosti se podařilo během minulého roku stabilizovat a nyní se chceme soustředit na dokončení konsolidace všech projektů portálu Tiscali.cz a spuštění nového e-mailu. V lednu očekáváme návštěvnost skupiny portálu Tiscali.cz okolo 1,5 milionu unikátních uživatelů měsíčně (dle Netmonitoru), uvedl nyní Jan Václav Čep. (Tisková zpráva)

Novinkou také je, že pro Tiscali.cz bude informace o nabídce pracovních příležitostí dodávat Agentka.cz. O spolupráci s Tiscali.cz jsme usilovali již delší dobu. Ve velké konkurenci známějších pracovních portálů jsme pochopitelně museli obchodně zabojovat,uvedl Petr Král, ředitel pracovního portálu Agentka.cz. Ten již spolupracuje třeba s portálem Volný.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).