Hlavní navigace

Tisíc korun na set-top-box pro nové klienty Poštovní spořitelny

14. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
14. 1. 2007

Přechod na digitální vysílání začne od zítřka na Domažlicku využívat pro nábor nových klientů Poštovní spořitelna. Pokud si zákazník koupil set-top-box a rozhodne se založit si také účet Postžiro, převede mu na něj banka tisíc korun. Nabídka je časově omezená, začíná zítra a končí 13. dubna letošního roku. Poštovní spořitelna poskytne dotaci tisíc korun na přijímač DVB-T ale jen těm, kdo si techniku pořídí od firmy Connecting Group. Informační leták „Žádné obavy z digitalizace“ si můžete prohlédnout sami [PDF, 89,5 kB].

KL24

Společnost Connecting Group, jejíž strategickým partnerem je skupina ČSOB, nejenže prodává set-top-boxy, ale také připravuje pro Domažlice a okolí silnou informační kampaň. Serveru DigiZone.cz to sdělil projektový manažer firmy Drahoslav Řezníček. Mimo jiné se snažíme přiblížit občanům problematiku digitalizace přímo na jejich pracovištích. Obvykle si vybíráme větší podniky, kde je předpoklad nějaké přednáškové místnosti a větší účasti, uvedl Řezníček.

První přednáška proběhla na konci minulého roku ve firmě FLABEG, příští týden ji budou následovat tři další setkání. V úterý zástupci Connecting Group zavítají do firmy STEATIT – Klenčí pod Čerchovem, ve středu je na řadě GALI OPTIK Domažlice a ve čtvrtek SVA Holýšov. Začátek akcí je vždy chvíli po druhé hodině odpoledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).