Hlavní navigace

To se mi líbí nestačí? Facebook prý plánuje tlačítka To jsem četl, To jsem viděl a To chci

20. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S blížící se konferencí f8, která začíná za dva dny v San Francisku, se množí drby, jakou „velkou věc“ Facebook tentokrát vývojářům a světu představí.  Na poslední f8 loni na jaře to bylo Open Graph API a dnes všudypřítomné tlačítko like pro celý internet. Podle informací serveru TechCrunch by letos mohla poněkud chudou škálu výrazových prostředků (To se mi líbí a Doporučit) rozšířit obdobná tlačítka To jsem četl, To jsem viděl, To jsem slyšel a To chci.

S blížící se konferencí f8, která začíná za dva dny v San Francisku, se množí drby, jakou „velkou věc“ Facebook tentokrát vývojářům a světu představí. 

Na poslední f8 loni na jaře to bylo Open Graph API a dnes všudypřítomné tlačítko like pro celý internet. Podle informací serveru TechCrunch by letos mohla poněkud chudou škálu výrazových prostředků (To se mi líbí a Doporučit) rozšířit obdobná tlačítka To jsem četl, To jsem viděl, To jsem slyšel a To chci.

Není zatím jasné, jak přesně by měla tlačítka vypadat a fungovat a jak ovlivní již zavedené „lajkování“. Přesto je zjevné, že detailnější data získaná od uživatelů prostřednictvím těchto tlačítek, by mohla mít značnou cenu pro inzerenty a producenty internetového obsahu. Podle blogu All Things D by mělo motto konference znít „Čti. Dívej se. Poslouchej.“

Zdroj: TechCrunch

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář. Zajímá se o digitální technologie a pozoruje, co s námi dělají. | LinkedIn | Twitter

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).