Hlavní navigace

Tomáš Maršálek odvolán z postu ředitele NIX

3. 11. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Z postu ředitele sdružení NIX.cz byl dneska představenstvem odvolán jeho dlouholétý šéf ing. Tomáš Maršálek. Jeho odvolání nic nenasvědčovalo a je překvapením i pro samotné členy NIXu, kteří se ale veřejně zdržují vnitřní záležitost sdružení komentovat. Tomu, že šlo o neočekávaný krok také naapovídá, že nebyl zvolen jeho nástupce a zřejmě ani nepanuje shoda v tom, kdo by T. Maršálka měl nahradit. Tomáš Maršálek sdružení NIX spoluzakládal v roce 1996, tehdy ještě za GTS, pracoval pro něj od roku…

Z postu ředitele sdružení NIX.cz byl dneska představenstvem odvolán jeho dlouholétý šéf ing. Tomáš Maršálek. Jeho odvolání nic nenasvědčovalo a je překvapením i pro samotné členy NIXu, kteří se ale veřejně zdržují vnitřní záležitost sdružení komentovat. Tomu, že šlo o neočekávaný krok také naapovídá, že nebyl zvolen jeho nástupce a zřejmě ani nepanuje shoda v tom, kdo by T. Maršálka měl nahradit. Tomáš Maršálek sdružení NIX spoluzakládal v roce 1996, tehdy ještě za GTS, pracoval pro něj od roku 2001 jako konzultant a od roku 2002 do roku 2010 jako jeho ředitel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).