Hlavní navigace

Towercom láká na svém novém webu na DVB-T zdarma, stejně jako Radiokomunikace

22. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Towercom zároveň už minulý týden spustil web Volnatelka.sk, která funguje jako rozcestník mezi bezplatným a placeným příjmem pozemní televize.

Po necelých čtyřech letech spustil telekomunikační operátor Towercom novou podobu svých webových stránek věnované pozemní digitální televizi (DVB-T), které mohou najít zájemci na adrese: http://dvbt.towercom.sk/. Firma tu stejně jako České Radiokomunikace upozorňuje návštěvníky na hlavní výhodu technologie DVB-T – příjem programů zdarma. „Webové stránky jsou v nové podobě v provozu od úterý a nabízejí komplexnější pohled na zemské vysílání,“ uvedl pro DigiZone.cz marketingový manažer Towercomu Michal Šuran.

Původní podoba webu dvb-t.towercom.sk
Autor: repro foto dvb-t.towercom.sk

Původní podoba webu dvb-t.towercom.sk

NEPŘEHLÉDNĚTE: Slovenská televize chce obnovit zájem o pozemní televizi, nevyhýbá se ani DVB-T2

Nová podoba webových stránek je nyní modernější a používá i jiné barvy. Zatímco ty předchozí byly už, co se vzhledu týká, značně zastaralé, o těch nových už se to říci nedá. Převážně černou a modrou barvu vyměnil Towercom za bílou a modrou. Zájemce na webových stránkách najde například informace o tom, které programy jsou v multiplexech dostupné, seznam vysílačů, přehled důležitých dokumentů i kontaktní údaje. „Stránky nabízejí také lepší zpracování interaktivní mapy včetně možností přeshraničního příjmu,“ konstatoval Šuran.

MMF24

Nová podoba webu dvb-t.towercom.sk
Autor: repro foto dvb-t.towercom.sk

Nová podoba webu dvb-t.towercom.sk

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko spouští placené DVB-T, bude ho možné objednat i z Česka

Už minulý týden zahájil Towercom kampaň s názvem Volná telka, jejímž pilířem jsou webové stránky http://volnatelka.sk/. Formou sponzoringových odkazů na komerčních i veřejnoprávních televizích, tedy na Markíze, Joj a STV, upozorňoval na existenci těchto stránek, které mají jediný úkol – slouží jako rozcestník k možnostem pozemního příjmu. Uživatel se na nich může rozhodnout, zda bude sázet jen na volné nebo i placené programy. V případě, že zvolí první možnost, objeví se na již zmiňované adrese http://dvbt.towercom.sk/, druhá volba ho odkáže na web placené Plustelky.

Podoba nových webových stránek volnatelka.sk
Autor: repro foto volnatelka.sk

Podoba nových webových stránek volnatelka.sk

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).