Hlavní navigace

Travel Channel HD nabídne odlišný program než klasická verze

25. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
25. 10. 2010

Odlišný program oproti klasické verzi nabídne divákům kanál Travel Channel HD, který odstartuje 15. listopadu. Informaci potvrdila serveru DigiZone.cz Eva Sedláčková ze společnosti Channels, která stanici na českém a slovenském trhu zastupuje. Co se týká programového schématu, tak bude žánrově velmi podobné jako u Travel Channelu, uvedla Sedláčková.

ČTĚTE TAKÉ: Travel Channel HD zahájil promo vysílání na satelitu Astra v platformě Skylink

cif 24 - early cena - média

Diváci se mohou těšit podle slov Sedláčkové na cestovatelské tipy pro takzvané baťůřkáře, ale i ty, kteří si předem naplánují luxusní dovolenou. Kanál by se měl věnovat také dalším ne zcela tradičním zájmům. Půjde například o pořady pro milovníky železnic, plachtění, golf nebo lyžování. HD kanál by měl nabídnout také nejnovější pořady, které jsou společností produkovány nebo nakupovány, dodala zástupkyně stanice v tuzemsku. Kanál bude expandovat i do dalších zemí. Satelit Astra 3B poslouží jako distribuční, stanice zde bude dostupná v několika jazycích.

Rozhovor se zástupkyněmi společnosti Channels čtěte na DigiZone.cz již zítra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).