Hlavní navigace

Tuesday Breakfast With Vladimír Kovář, Podnikatel roku 2008

9. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sdružení Tuesday pořádá akci Tuesday Breakfast With Vladimír Kovář, který byl oceněn jako Podnikatel roku 2008 a je předsedou představenstva společnosti Unicorn. Registrovat se můžete na webu Tuesday. Datum: 31.3.2009 9:00 Místo: LEICA Galery, Skolska 28, Praha 1 TUESDAY Breakfast with … je neformální diskuse technologických podnikatelů s osobností z prostředí českého nebo zahraničního technologického podnikání. TUESDAY Breakfast with… vytváří prostředí, v němž mají zástupci firemních uživatelů…
Sdružení Tuesday pořádá akci Tuesday Breakfast With Vladimír Kovář, který byl oceněn jako Podnikatel roku 2008 a je předsedou představenstva společnosti Unicorn. Registrovat se můžete na webu Tuesday.
  • Datum: 31.3.2009 9:00
  • Místo: LEICA Galery, Skolska 28, Praha 1

TUESDAY Breakfast with … je neformální diskuse technologických podnikatelů s osobností z prostředí českého nebo zahraničního technologického podnikání. TUESDAY Breakfast with… vytváří prostředí, v němž mají zástupci firemních uživatelů ICT možnost setkat se s významnou osobností, seznámit se s jejími názory na zvolené téma a diskutovat o nich. Cílem TUESDAY Breakfast with… je umožnit uživatelům získat informace k tématům, o něž mají zájem, a osobnostem a jiným zástupcům ICT trhu seznámit se s názory, stanovisky i potřebami podnikatelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).