Hlavní navigace

Tuzemská Fashion TV odstarovala na satelitu Astra klasický program

17. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
17. 3. 2011

AKTUALIZOVÁNO 10:20 Elektronického programového průvodce (EPG) obsahuje od dnešního dopoledne program Fashion TV Czech and Slovak na satelitu Astra 3B, který sem migruje z družice Amos, pozice 4 stupně západně. Doposud byl jako data vysílán název pořadu Test EPG, anotace pak obsahovala Test EPG Fashion TV. Program vysílal na pozici 23,5 stupně východně barevné pruhy – monoskop, později byl signál odpojen a následně se objevilo již vysílání.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Tuzemská verze Fashion TV odstartovala z Astry 3B, pozice CS Linku a Skylinku

Jak sdělila serveru DigiZone.cz generální ředitelka stanice Gabriela Drobová, Fashion TV se měla ve Skylinku objevit ještě během dnešního dne. To se také krátce po desáté hodině stalo. Satelitní služba musela podle jejích slov ještě otestovat kompatibilitu frekvence (transpondéru), ze které bude program vysílán. EPG na Astře je v angličtině, a to jak v názvech, tak i anotacích k pořadům. Průvodce odpovídá mezinárodní verzi a chybí v něm například nový tuzemský magazín Fashion VIP.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).