Hlavní navigace

TV Barrandov má další web pro nezávislé filmaře: Kinobarrandov.tv

21. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 7. 2008

Připravovaná digitální televize Barrandov spustila nový web pro nezávislé filmaře. Na adrese www.kinobarran­dov.tv nabízí krátké filmy a magazíny. Cílem je oslovit alternativnější část veřejnosti a uvádět v premiérách snímky nezávislých umělců, vysvětlil Janis Sidovský, ředitel marketingu a PR televize Barrandov.

Filmová sekce nabízí snímky různé stopáže a žánru, od animované detektivky po horor Zambie wrestling od režiséra Jakuba Hussara. V srpnu zde bude mít internetovou premiéru film nezávislé společnosti Melancholidský slon Minuta po dvanácté, slibuje Sidovský. V magazínové sekci je k dispozici stominutový Film o filmu Mamma Mia a dosud nezveřejněné záběry z natáčení tohoto muzikálu včetně rozhovorů s Maryll Streepovou.

Na webu kinobarrandov.tv probíhá do konce srpna filmařská soutěž o 20.000,– Kč a vyhrát může každý, jehož film na server umístíme, doplnil Sidovský. Již v květnu zprovoznila televize Barrandov web amatérského videa ukazse.tv a do konce roku plánuje otevření nového televizního webu barrandov.tv.

BRAND24

Na projektu kinobarrandov.tv se podílí společnosti Barrandov Studios, Bonton Film a amaterskefilmy.cz.

Čtěte zítra na DigiZone.cz rozhovor s programovým ředitelem televize Barrandov Přemyslem Svorou

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).