Hlavní navigace

TV Barrandov má nový web, láká i na tituly vydavatelství Empresa Media

17. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ SROVNÁNÍ Webové stránky změnila televize krátce poté, co oznámila změny ve svém vedení. Její pověřenou šéfkou se stala Marcela Hrdá, techniku vede Roman Bradáč.

Plnoformátová televize Barrandov předělala v tichosti tento měsíc kompletně své webové stránky. Společnost Barrandov Televizní Studio, která je držitelem licence pro tuto televizi, na nich propaguje i tituly vydavatelství Empresa Media. Právě oba tyto subjekty spojuje mediální boss Jaromír Soukup. Spojení s Empresa Media je patrné na webu hned v několika jeho částech. V té horní se nachází informační lišta zpravodajského Týdne.cz, v dolní pak mohou návštěvníci stránek najít jednotlivé tituly vydavatelství, jako je například Instinkt, Sedmička nebo Popcorn. Při rolování stránky se navíc v pravé dolní části obrazovky objevují i titulky jednotlivých magazínů.

cif 24 - early cena - média

Původní webová prezentace, kterou TV Barrandov používala do začátku června
Autor: repro foto barrandov.tv

Původní webová prezentace, kterou TV Barrandov používala do začátku června

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Barrandov povede přímo Jaromír Soukup, šéfem techniky Roman Bradáč

TV Barrandov na své hlavní stránce například poutá na společenský magazín Exkluziv!, investigativní pořad Radka Johna Bez cenzury nebo talk show Aleše Cibulky Sejdeme se na Cibulce. V pravém horním menu se nachází odkazy na jednotlivé pořady, jako jsou například Prominenti, Intim Night nebo Vtip za stovku. Pod tímto menu nechybí tip dne a aktuálně také vtipně založená anketa s otázkou: „Máte rádi televizi Barrandov?“. Pod anketou je pak formou doporučení vložen pořad „Co bude dnes k večeři?“. Nejdůležitější osu homepage ovšem tvoří její prostředni sloupec, kde se nachází mimo jiné programové schéma, video archiv nebo novinky z televize.

Webová prezentace, kterou používá TV Barrandov aktuálně
Autor: repro foto barrandov.tv

Webová prezentace, kterou používá TV Barrandov aktuálně

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).