Hlavní navigace

TV Barrandov zpoplatnila videoarchiv pořadů na webu. Žádá 79 korun měsíčně

12. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Nezpoplatněné zůstávají jen Hlavní zprávy a některé vybrané pořady označené růžovým symbolem, například Barrandovský čumáček a Kdopak by se Čecha bál

Zamknutý a zpoplatněný je od víkendu videoarchiv pořadů televize Barrandov na jejím webu www.barrandov.tv. Stanice nově využaduje od uživatelů aktivní předplatné, které nabízí ve třech různých časových variantách: za 20 korun na týden, za 79 korun na měsíc a za 300 korun na půl roku. U měsíčního a půlročního předplatného pak umožňuje platbu prostřednictvím vlastního eshopu, týdenní a měsíční předplatné lze vyřídit formou textové zprávy z mobilního telefonu.

K TÉMATU: TV Barrandov představí podzimní schéma 14. srpna. Na první tiskovce za Soukupa

Část pořadů v archivu Barrandova zůstává i po zavedení předplatného volně přístupná zadarmo. „Všechny pořady označené zlatým symbolem patří do prémiového archivu. Zdarma jsou k dispozici pouze videa Hlavních zpráv a některých dalších vybraných pořadů, označená jsou růžovým symbolem,“ uvádí televize na svém webu. Zlatým a růžovým symbolem má na mysli šipku uprostřed náhledů videí, která je buď žlutá (placený obsah) nebo růžová (nezpoplatná videa). Zdarma jsou nyní k dispozici kromě Hlavních zpráv i pořady Barrandovský čumáček, zábavný pořad Kdopak by se Čecha bál a vybraná vydání dalších relací.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: ČT uvolní na iVysílání zdarma starší československé seriály, každé pondělí jeden

Podobně jako televize Nova u své placené videoslužby Voyo vyžaduje i Barrandov od předplatitelů registraci uživatelského účtu na jejím webu. Při platbě předplatného přes eshop si musí zájemce zřídit uživatelský účet i na něm. „Přihlášení je univerzální pro Barrandov TV i projekty Tyden.cz a je třeba proto, aby po zaplacení systém automaticky aktivoval předplatné pro zvolený účet,“ vysvětluje televize.


Screenshot: Jan Potůček, DigiZone.cz

Po kliknutí na zpoplatněné video se uživateli archivu TV Barrandov zobrazí informace o povinném předplatném

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).