Hlavní navigace

TV Metropol zařazuje nový magazín věnovaný umění, zaměří se i na erotiku

12. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – „Art Time je pořad, ve kterém dostávají slovo nejrůznější osobnosti z uměleckého světa napříč formami, žánry i styly,“ přiblížila programová šéfka stanice Kateřina Černá.

Televize Metropol vysílající mimo jiné pozemní cestou pro Prahu a střední Čechy na kanálu 46 zařazuje od dnešního dne, konkrétně od 20. hodiny, nový tematický blok nazvaný Art Time. Jak již z jeho názvu vyplývá, bude nějakým způsobem spojen s uměním. Art Time bude dvanáctidílným dokumentárním seriálem, který se zaměří na současné umělce, a to jak v jejich ateliérech, tak i při instalaci uměleckých artefaktů ve veřejném prostoru. Dnešní díl bude věnován ženám, objeví se v něm ale postupně i další témata, například film, fotografie, ale také erotika.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: TV Metropol zavedla čtení pro děti na dobrou noc, mimo jiné s Bárou Nesvatbovou

Art Time je pořad, ve kterém dostávají slovo nejrůznější osobnosti z uměleckého světa napříč formami, žánry i styly. Setkání budou probíhat nejen na vernisážích, ale také v intimitě ateliérů jednotlivých tvůrců. Art Time je tady pro všechny, kteří stojí o to rozeznat rozdíl mezi dekorací a uměním. A také pro ty, kteří mají touhu podívat se do zákulisí, hledat souvislosti, sledovat příběhy umělců se všemi jejich ambicemi, existenčními potížemi, ale i úspěchy a oceněními, uvedla při příležitosti uvedení nového pořadu na obrazovku Metropole její programová šéfka Kateřina Černá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).