Hlavní navigace

TV Morava a TV Vysočina se přesunou od února na Prima love

16. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 1. 2012

Televize Morava a televize Vysočina, které byly do konce roku 2011 součástí sítě regionálních televizí R1, jež se v přesně stanovených časech připojovaly do vysílání televize Prima, budou také samostatnými subjekty, nicméně nebudou vysílat v rámci multiplexu 3, ale přijaly nabídku společnosti FTV Prima, aby vstupovaly do ranního vysílání Prima love. Informuje o tom server MediaGuru.cz.

Tipy C

K TÉMATU: Síť regionálních televizí R1 zanikne, Prima je prodá a R1 Lyru zruší

Podle MediaGuru se TV Vysočina a TV Morava objeví v ranním vysílání Prima love na počátku února. U prvního kanálu má jít o začátek měsíce, u druhého hned o jeho první den. Co se týká dalších subjektů, o jejich osudu už jsme vás na DigiZone.cz informovali. Zak TV zahájila včera samostatné vysílání v západočeském multiplexu 3, Genus Plus (bývalý R1 Genus) se na něj chystá od 1. února z vysílačů Ještěd a Černá hora. Otazník visí prozatím stále nad osudem tehdejší R1 Lyra, která prozatím, jak uvádí na svém webu, z technických důvodů přerušila vysílání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).