Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: tenis s Šafářovou, Náhlý úder a Policajt v Hongkongu

4. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 15:00 – Lucie Šafářová – Ana Ivanovičová – Přímý přenos prvního semifinále ženské dvouhry na French Open 2015

  • CS Film, 20:00 – tragikomedie Tankový prapor – Hrdinou neradostného, i když převážně humorného pohledu na vojenský život v roce 1953 je rotný Dany Smiřický (s autobiografickými rysy Josefa Škvoreckého), potýkající se společně se svými kamarády s tupostí a „buzerací“ důstojnického sboru. Popisuje Danyho milostnou avantýru s manželkou jednoho z důstojníků, Janinkou Pinkasovou, jeho vzpomínky na nepřístupnou pražskou dívku Lizetku a především to, jak s přehledem vzdoruje důstojnické blbosti útočící ze všech stran. Československá tragikomedie (1991)
  • TV Barrandov, 20:15 – krimikomedie Policajt v Hongkongu – Policista je podezřelý z vynášení informací o drogové mafii a je připraven udělat všechno, aby očistil své jméno. Italská krimikomedie (1975)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:50 – thriller Náhlý úder – Harryho Callahana poslali pro jeho drsné vyšetřovací metody na dovolenou do přímořského městečka. Odehrála se tu série vražd a on začíná tušit, že za ní stojí dívka, do které se zamiloval. Ale zatím nechápe proč. Americký thriller (1983)

  • Nova, 22:15 – akční scifi Útěk z Absolomu – V roce 2022 je útěk z vězení na vzdáleném ostrově nemožný a šance na přežití minimální. Přesto kapitán Robbins, který byl obviněn z vraždy důstojníka, je odhodlán utéct a přežít, aby mohl očistit své jméno. Americké akční sci-fi (1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).