Hlavní navigace

TV tipy na středu: Requiem pro panenku; Chceš mě, chci tě a Policajt nebo rošťák

17. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:20 – romantická komedie Chceš mě, chci tě – Úspěšná televizní producentka Abby je velmi romantická a stále hledá svou životní lásku. Čeká ji však drsný návrat do reality, když ji její šéfové přinutí spolupracovat se samolibým odborníkem na vztahy Mikem. Zpočátku je jeho skepsí a pokřiveným pohledem na lásku pobouřená, vzápětí ale zjistí, že jeho rady fungují. Americká romantická komedie (2009)

  • STV 1, 20:20 – krimikomedie Policajt nebo rošťák – Komisař oddělení vnitřního vyšetřování Borowitz, specialista na čistky uvnitř policie, přichází inkognito do Nice, aby vyšetřil podezření, že nedávno zavražděný komisař Bertrand byl v úzkém spojení s místní mafií. A zdá se, že nebyl zdaleka sám … Je třeba usvědčit viníky jeho smrti a očistit policii. Borowitz má své vlastní nekonvenční metody vyšetřování a tak se rozhodne rozpoutat válku gangů. Francouzská krimikomedie (1979)

  • Nova Cinema, 21:50 – hororová komedie Scary Movie 3 – Reportérka se snaží rozluštit záhadu smrtící videokazety, jejíž shlédnutí znamená smrt do sedmi dnů. Farmář má ale úplně jiné starosti – v jeho kukuřičném poli se to mimozemšťany jen hemží. Americká hororová komedie (2003)

ebf - partner 1

  • ČT 1, 22:40 – drama Requiem pro panenku - Něha, brutalita a naděje. České drama (1992)

  • Prima Cool, 22:40 – komedie Trhák pana Bowfingera – Bobby Bowfinger od mládí touží natočit pořádný film. Zdá se, že tentokrát se mu dostal do ruky správný scénář, a tak v zájmu jeho realizace neváhá použít i nekalé praktiky. Americká komedie (1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).