Hlavní navigace

Twitter zkouší přidávat statistiky úspěšnosti rovnou k tweetům

28. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Twitter.com
Počet kliknutí na jednotlivé tweety už je vidět u některých uživatelů aplikace pro telefony a tablety s iOS.

Je to další experiment Twitteru. Dnes základní twitterové aplikace ukazují u tweetů jen počet retweetů a oblíbenost. Nová funkce na jedno kliknutí zobrazí i podrobnější statistiky jejich úspěšnosti. Podle serveru Techcrunch novou funkcionalitu objevil bývalý manažer Twitteru Ryan Sarver

Rychlý přístup do dalších statistik by výrazně zjednodušil práci například správcům firemních profilů, kteří by pro rychlý přehled o jednotlivých tweetech nepotřebovali chodit do dalších speciálních reportů. Je to ale pořád jen test a není jasné, zda Twitter funkci nakonec opravdu spustí všem uživatelům.

cif 24 - early cena - média

Twitter se začíná celkově otevírat. Už před týdnem oznámil, že zpřístupní uživatelům kompletní index skoro půl bilionu tweetů, které kdy spatřily světlo světa. 

Dosud se přitom ve standardním hledání na Twitteru dalo dostat jen přibližně týden do minulosti. Pokud jste potřebovali najít starší tweety, museli jste použít služby třetích stran, které tweety archivovaly – v českém prostředí třeba známé Klaboseni.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).