Hlavní navigace

Údržbové přestávky pro TV vysílače se zatím na únor neplánují

1. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: České radiokomunikace
AKTUALIZOVÁNO – Na měsíc únor zatím ČRa žádnou plánovanou výluku pro televizní vysílače nechystají, ty rozhlasové to ale čeká minimálně ve dvou případech.

AKTUALIZOVÁNO, 2. 2. 2016: Dnes se na stránkách ČRa objevilo oznámení o plánovaných odstávkách vysílače Praha město, stanoviště Praha 3, Mahlerovy sady, dne 2. 3. 2016. Týkat se má jak televizního, tak rozhlasového vysílání (Praha město, stanoviště Praha 3). Jak to to vypadá, na únor nás nic dalšího nečeká…

Na stránkách Českých Radiokomunikací (ČRa) je zatím k vidění pouze plánované přerušení vysílání dvou rozhlasových stanic – ČRo Brno z vysílače Vsetín a ČRo 2-Dvojka z Ústí nad Labem. Nic dalšího nás k dnešnímu ránu zatím nečekalo, navíc obě výluky jsou vysloveně jen několikahodinové.

Zítra, tedy 2. února, v době od 1:00 do 5:00 hodiny ranní nezachytíte vysílání stanice ČRo Brno z vysílače Vsetín, stanoviště Vsetín, Bečevná, na krátkovlnné frekvenci 89,5 MHz.

cif 24 - early cena - média

Vysílání dalších odtud šířených stanic, tedy ČRo 1-Radiožurnál, ČRo 2-Dvojka a ČRo 3-Vltava, se plánovaná výluka nedotkne.

Ve čtvrtek 4. února nepůjde rozhlasová stanice ČRo 2-Dvojka na frekvenci 98,6 MHz těm, kteří ji přijímají ze stanoviště Ústí nad Labem z vysílače Ústí nad Labem-Stříbrníky. Plánovaná odstávka potrvá od 12:00 do 17:00 a opět bude bez náhrady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).