Hlavní navigace

Unikl vám start Primy family? Nevadí! Zopakujte si ho s námi

1. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Dvě minuty po dnešní šesté hodině ranní se dopsala téměř patnáctiletá historie Prima televize. S diváky byla tato stanice od 3. ledna 1997. Kdybychom počítali ještě její předchůdkyni Premiéru, šlo by o let devatenáct. Na pozici televize Prima se objevil očekávaný kanál Prima family. Start proběhl nakonec nikoliv, jak bylo avizováno, tedy v 6 ráno, ale s mírným zpožděním. Video v této aktualitě ukazuje start Primy family na satelitu, kde proběhla změna na stejné programové pozici, kterou využívala „stará“ Prima (v DVB-T tomu tak nebylo, tam existovaly dvě samostatné programové pozice v multiplexu 2).

BRAND24

K TÉMATU: Nejde vám Prima? Musíte přeladit televizi nebo set-top-box na Primu family

V době, kdy bylo nastavené nahrávání, což bylo v 5:56, už byl na obrazovce monoskop (barevné pruhy) televize Prima, který tu vydržel až do 6 hodin 2 minut a 29 sekund. Pak obrazovka zčernala a objevily se analogové hodiny s vteřinovou ručičkou. Ty tu vydržely pouze do 6:02 a 47 sekund a okamžitě je nahradila červená obrazovka s nepřehlédnutelným logem Prima family, které se pohybovalo směrem k divákovi. Poté začal reklamní blok obsahující dva spoty a následoval již avizovaný animovaný film Hledá se Nemo od studia Pixar.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).